Har du brug for en ny hjemmeside?

Få en moderne hjemmeside
nye kunder
og mere salg

Er du iværksætter der er ved at starte en ny virksomhed op ?

Har din hobbyvirksomhed udviklet sig og er klar til at blive taget seriøst ?

Eller trænger din gamle hjemmeside til at blive afløst af en moderne opdateret hjemmeside ?​

Individuelt design
Responsivt design
Op til 15 sider
SEO optimering
Opsætning af mails
Fotografering

Alt det her får du med din nye hjemmeside:

Leveringstid - 2-4 uger
Individuelt tilpasset design
Op til 15 sider og undersider
SEO optimering
Facebook sammenkobling (Pixel)
Linkning til de sociale medier
Let og enkel administration
Responsivt design
Hosting de første 2 år
Automatisk backup
Beskyttelse mod hacking
HTTPS beskyttelse
Hastighedsoptimering
Google Analytics opsætning
Eget .dk domæne
Valgfrit antal email-adresser
Opsætning af op til
5 email-adresser
Google Search Console opsætning

Sådan er forløbet:

Fra aftalen er indgået går der typisk 8-14 dage til din nye hjemmeside er klar:
Fase 1 – valg og opsætning af: tema, designmæssig tilpasning, .dk domæne og email-adresser
Fase 2 – opsætning af siderne med indhold og fotos
Fase 3 – det færdige oplæg bliver præsenteret
Fase 4 – de ønskede ændringer bliver lavet
Fase 5 – hjemmesiden bliver optimeret og lanceret

Hosting de første 2 år

Din nye hjemmeside kan bestå af op til 12 sider og undersider. Normalt anbfaler jeg en struktur der ser ud som herunder, men selvfølgeligt er det muligt at lave ændringer, hvis du ønsker det.

Eget .dk domæne

Du har mulighed for at vælge et .dk domæne som din hjemmeside kan ligge på. Hvis du har et i forvejen, så kan du selvfølgeligt også bruge det.

SEO optimering

SEO optimering er vigtigt fordi det øger mulighederne for at du får eksponering når kunderne søger i Google. Det kan dels være i form af at du er synlig med flere søgeord, og dels af du rangere højere på de søgeord du har i forvejen. Der er en del grundlæggende faktore der skal være på plads, og som bestemmer din synlighed:

Sidetitel
SEO titel
Meta beskrivelse
Overskrifter
Søgeordstætheden
Tekstlængden
Tags på fotos
Interne og eksterne links
HTML sitemap og robot.txt

Facebook sammenkobling

Mange virksomheder anvender i dag aktivt Facebook i deres markedsføring og salg. Hvis du har en Facebook side, så kobler jeg den op med hjemmesiden via installation af en Facebook Pixel.

Du kan så følge alle dine kampagner i Google Analytics, hvor du kan se detaljerede oplysninger bla. omkring antal kunder kampagnen sender videre fra Facebook til hjemmesiden, hvordan deres adfærd er på hjemmesiden, og hvor meget kampagnen har givet salgsmæssigt.

Google Analytics opsætning

Google Analytics er et fremragende værktøj til forbedre din hjemmeside.

En af de store fordele ved en hjemmeside er at det er muligt at måle alt hvad der sker – hvor mange besøgende er der? Hvor kommer de besøgende fra ? Hvor mange og hvilke sider kigger de på ? Hvilke produkter klare sig bedst ? Og mange andre spændende tal.

Disse statistikker er en grundlæggende forudsætning for, at kunne udvikle sin hjemmeside. Forbedre den, gøre den mere brugervenlig og se hvordan det kan optimeres for at øge salget.

Og så er det muligt at koble resultaterne fra hele din online markedsføring sammen i Analytics – fra hjemmesiden, de sociale medier, nyhedsbreve, Adwords mm – så du kan få et samlet overblik over hvordan det går, og hvor du får mest for dit markedsføringsbudget.

Google Search Console opsætning

Opsætning af Google Search Console og sammenkobling med Google Analytics er vigtig af 3 årsager:

For det første, så giver GSC en masse nyttige oplysninger om hjemmesidens sundhedstilstand: Hvordan hjemmesiden ser ud ved Google søgninger, HTML forbedringer, interne og eksterne links, crawlingsfejl og indekseringsstatus.

For det andet, så giver GSC informationer omkring søgetrafik og søgeord i Google. Det kan være antal eksponeringer, antallet af klik til hjemmesiden, CTR, placeringer i Google samt hvilke søgeord det er de besøgende har anvendt for at komme ind på hjemmesiden.

Beskyttelse mod hacking

Alle hjemmesider bliver løbende automatisk scannet af hackere.

Med det formål at undersøge om siden let kan hackes, så den evt kan bruges til DDoS angreb, indsamling af industrihemmeligheder, ødelægning af hjemmesider, at få kontrol over servere og PC’er eller pengeafpresning.

Hjemmesiden har en række foranstaltninger, som kraftigt mindsker risikoen for at en hacker kan få adgang:

Adgangskontrol
Loginsikkerhed
Firewall
Antivirus scanning​

Individuelt tilpasset design

Du får det unikt individuelt design. Hvor det er mulgt at vælge imellem mere end 10.000 forskellige design layouts og de farver der passer. Det hele bliver tilpasset efter dine ønsker og behov.

Responsivt design

Responsivt design betyder at hjemmesiden er skalerbar og tilpasser sig, så den altid ser flot ud. Uanset om den bliver vist på PC, tablet, Ipad, smartphone eller Iphone.

Det er vigtigt, fordi kunderne i dag bruger flere forskellige elektroniske medier, og i stigende grad de mobile. Derfor skal kunderne let genkende din virksomhed og kunne købe produkterne, uanset hvilken platform de befinder sig.

Op til 12 sider og undersider

En ny hjemmeside kan bestå af op til 12 sider og undersider. Normalt anbefaler jeg en struktur der ser ud som herunder, men selvfølgeligt er det muligt at lave ændringer, hvis du ønsker det:

Forside
Produkter – hvad er der vi sælger ?
Service – hvad er det vi kan ?
Blog
Referencer
Kontakt
+ op til 6 valgfri sider​

Valgfrit antal email-adresser

Du vælger selv hvor mange email-addresser du har brug for. Og hvis det bliver nødvendigt, så er der også mulighed for løbende at oprette nye.

Opsætning af op til 5 email-adresser

Jeg sætter op til 5 email-adresser op for dig hos hostingen. Og hjælper med hvordan du får dit email system sat op til det.

Automatisk backup

Der bliver sat en automatisk backup af din hjemmeside op. Du bestemmer selv om det skal være dagligt, ugentligt eller hver 14- dag. Backup’en er en god sikkerhed at have hvis der skulle ske et eller andet forudset, og det er nødvendigt at kunne genskabe siden.

Hastighedsoptimering

Hastighedsoptimeringen er nødvendig af to årsager:

For det første så har det stor betydning hvor hurtigt din hjemmeside loader. Bare en forsinkelse på 1 sekund betyder at kunderne zapper væk, ser færre sider, har mindre tilfredshed med oplevelsen og får en lavere konverteringsrate (=færre der køber dine produkter).

For det andet så betyder hastigheden også noget i forbindelse med SEO optimeringen. Jo hurtigere siden loader, jo bedre.

En ny hjemmeside er optimeret med:

Fotokomprimering
Skalering af fotos
Gzip komprimering
JavaScript udføres sidst
Browser caching
Komprimering af CSS, HTML og JavaScript​

HTTPS beskyttelse

HTTPS anvender en SSL-forbindelse og det betyder at alle data bliver sendt via en krypteret forbindelse.

Informationerne bliver derfor sendt privat, hvilket er specielt vigtigt, når der skal afgives personlige oplysninger. Det sker ikke kun i forbindelse med en webshop og betalingssider, men også ved udfyldelse af formulare, som f.eks. tilmelding til nyhedsbreve.

Let og enkel administration

En ny hjemmeside er lavet i WordPress, som er det største og mest populære CMS system i verden.

Det er let tilgængeligt, og du kan uden problemer logge dig ind for at opdatere med nye fotos, nye artikler på din blog, et nyt katalog eller nye produkter.

Hvis du ikke selv ønsker at lægge nyt indhold op på hjemmesiden, så hjælper jeg selvfølgeligt gerne med det også.

Lyder det interessant ? Så kontakt mig på

5230 2455
ml@michaellonfeldt.dk