Lønfeldt Marketing - Michael Lønfeldt

20 års erfaring med markedsføring

Hvem er jeg - Michael Lønfeldt?

Her på siden kan du læse lidt om, hvad der kendetegner mig,
hvordan jeg arbejder, hvem der står bag, og hvilken erfaring jeg har.

Baggrund og kernekompetencer

Jeg er uddannet cand.merc. i international markedsføring, hvilket senere er opgraderet med bl.a. IAA’s Diplomuddannelse og Online Marketing uddannelsen hos Bigum.

Jeg har mere end 20 års erfaring med at arbejde indenfor markedsføring. 

Jeg har arbejde hos både små og store virksomheder – herunder nogle af de største danske virksomheder – i både Danmark og udlandet. Og løst mange forskellige online og offline markedsføringsmæssige opgaver, på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. 

Mine kernekompetencer

Jeg kan lave alle opgaver selv. Uanset om det drejer sig om design og opsætning af kataloger, flyers eller annoncer i InDesign. Forberedelse af messer. Fotografering og billedbehandling. Skrivning af tekster. Design og opsætning af hjemmesider i WordPress. SEO optimering på hjemmesider og linkbuilding. Design og opsætning af nyhedsbreve. Eller opslag til de sociale medier.

Udover markedsføringen har jeg arbejdet en masse med salg og produktstyring. Det gør at jeg ved løsning af opgaver har har et bredere fundament og tager udgangspunkt i hele kundens virksomhed. Med fokus på at markedsføringen ikke kun skal se godt ud. Men også give resultater.

Jeg har en dyb viden om online og offline markedsføring. Jeg foretrækker at have føling med hvad der sker, så jeg deltager selv i gennemførelse af aktiviterne. Derfor har jeg oparbejdet en stor praktisk viden om, hvordan
forskellige opgaver bliver løst. Og hvad der virker og hvad der ikke virker. Indenfor både online og offline aktiviteter. Og samspillet mellem online og offline, der ofte kan være en svær størrelse. Det giver samtidig en god ballast, når eksterne samarbejdspartnere skal vurderes på deres kvalitet og priser.

Jeg er en kreativ person og har et godt grafisk øje.  Jeg har arbejdet en del med udvikling af nye koncepter og design/redesign af eksisterende koncepter. Det har i den forbindelse været vigtigt for mig at komme frem til det perfekte visuelle udtryk. Der giver kunderne det billede af virksomheden, som vi ønsker. Jeg har igennem årene lavet en hel del grafisk arbejde selv, og også styret de kreative samarbejdspartnere.

Jeg skaber gode resultater.  En andet af min kompetencer har altid været, at have stor fokus på de resultater der skal nås. Marketing er ikke for sjovt. Der skal være et specifikt formål med markedsføringen. Et eller flere mål der er med til at udvikle og vækste virksomheden i den rigtige retning. Det er derfor vigtigt at markedsføringen ikke kun ser godt ud. Men også give resultater, i forhold til de opstillede målsætninger.

Jeg har altid styr på aktiviteterne – også efter kl 16 og i weekenden. Med den arbejdsstil jeg har, er der ikke noget der hedder mandag til fredag 8-16. Alle aktiviteter bliver gennemført som planlagt. Og hvis der opstår problemer eller kommer hastesager, så bliver de løst, uanset tidspunkt og ugedag. Og det sker altid med et smil og godt humør. Fordi jeg elsker det jeg laver.

Hvordan samarbejder vi

Det starter med det indledende arbejde, hvor det i samarbejde i første omgang drejer sig om at:

Få defineret hvor det er de største udfordringer ligger for markedsføring og salg
Få indsamlet viden om virksomheden, produkterne og markedet
Få udarbejdet den løsning der er optimal for virksomheden

Fokus i forbindelse med de ovenstående punkter ligger altid på hvad det er for løsninger som giver værdi for virksomheden. Og i sidste ende fører til øget kendskab, nye kunder og mere omsætning.

Derefter begynder så det egentlige arbejde med at få styrket markedsføringen og salget. 

Her er nogle af de opgaver jeg hjælper kunderne med:

  –  Salgspræsentationer – både som virksomheds- og produktpræsentationer.

  –  Online og offline annoncering.

  –  Fotografering og behandling af fotos i Photoshop.

  –  Videooptagelse og -redigering i Premiere Pro og After Effects.

  –  Layout og produktion af kataloger – herunder image- og produktbrochurer.

  –  Design, produktion og vedligeholdelse af hjemmesider.

  –  SEO optimering og linkbuilding.

  –  Opsætning af opslag med tekster og fotos til de sociale medier.

  –  Messeforberedelser – opbygning stand, produktion af flyers, bannere og inventar.

  –  Planlægning og implementering af reklamekampagner – FB Ads og Adwords.

  –  Udvikling og eksekvering af en markedsføringsplan.

  –  Udvikling af markedsføringsaktiviteter – nye kampagner, temaer og budskaber.

  –  Udvikling og implementering af marketingstrategier.

  –  Markeds-, kunde- og konkurrentanalyser.

  –  Corporate Identity – herunder firmanavn, logo, farver og skrifttyper.

  –  Forretningsudvikling – herunder markedsekspansion og vertikal integration.

Michael Lønfeldt

20 års erfaring med markedsføring og salg

Jeg har bla. været ansat hos?

JYSK

DÄNISCHES BETTENLAGER

DLG

Luk menu