Rådgivning og hjælp til markedsføring

Få hjælp til din markedsføring
få nye kunder
og mere salg

Mange små og mellemstore virksomheder har travlt med opgaver i dagligdagen:

Koordinering af produktionen, produktion af ordre, planlægning af personale, anskaffelse af materialer, kalkulation af tilbud, bestilling af transport, ansættelse af medarbejdere, bogføring, regnskab, budgetlægning, likviditetsstyring og meget mere.

Der mangler derfor tid til at tage sig af de mere langsigtede opgaver omkring vækst, udvikling, anskaffelse af nye kunder, og få øget salget på eksisterende kunder.

Det er her vi kan hjælpe med markedsføring af din virksomhed.

Markedsføring virksomhed
Nye kunder
Mere salg
Mere fokus
Udvikling og vækst
Kom foran konkurrenterne

Kan du sige ja til en eller flere af følgende punkter?

Vi mangler tid til at lede efter nye kunder

Vi mangler tid til at undersøge nye markeder

Vi vil gerne have mere salg

Vi mangler tid til at lave markedsføring

Vi har ingen marketingafdeling

Vi mangler kompetencer til at lave markedsføring

Vi er afhængige af få store kunder

Der er hård konkurrence om kunderne i vores branche

Vi er trætte af bureauer der lover mere end de kan holde

Så er det os I har brug for.

Vi giver jeres virksomhed rådgivning og hjælp til markedsføring, der gør en forskel. Og betyder at I opnår de resultater I ønsker.

Hvorfor skal I vælge os til at hjælpe jer med jeres markedsføring?

Vi skaber resultater

De løsninger vi foreslår i forbindelse med vores rådgivning og hjælp til markedsføring af jeres virksomhed, har vi har arbejdet med igennem mange år.

Og vi ved de virker.

Alt markedsføring er samlet ét sted

Vi laver markedsføring der dækker ALLE marketingområder og markedsføringskanaler. 

Uanset om det drejer sig om marketingstrategi, segmentering og valg af målgrupper, positionering, branding, marketing mix eller visuel identitet.

Og vi arbejder med ALLE medier.

Både med offline medier som annoncer, TV, radio, salgspræsentationer, imagebrochurer, produktkataloger, instore materialer, outdoor, busreklamer, messer, PR, events og meget mere. Og med online medier som hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve, søgemaskiner og influencers.

Og vi laver ALLE marketingopgaver selv.

Uanset om de drejer sig om grafisk opsætning af annoncer og brochurer, opsætning og vedligeholdelse af hjemmesider, udarbejdelse af tekster, fotografering samt billedbehandling til opslag til sociale medier og meget mere.

Udover at det hele samlet ét sted sikrer en rød tråd i markedsføringen, så betyder det samtidig at der ikke skal bruges tid på koordinering imellem forskellige bureauer, som er mere interesseret i at optimere netop det område, som de har ansvaret for.

Der er fokus på, hvor I får mest værdi

Markedsføring er ikke et spørgsmål om at sprede marketingbudgettet ud på så mange aktiviteter som muligt for at få den største eksponering.

Det drejer sig i stedet om, at se på hvilke kunder, medier og aktiviteter jeres virksomhed får mest ud af at bruge markedsføringsbudgettet på. Og så lave en koncentreret indsat der.

På den måde får virksomheden det absolut bedste resultat.

Som eksempel kan det være, at lave et setup til hvordan I får kunder fra et nyt market. Startende med søgning efter potentielle kunder, overvejelser omkring hvordan de skal kontaktes med materiale og budskaber, samt præsentationsmateriale til det første møde.

Et andet eksempel kan være optimering af processen omkring deltagelse på en messe. Med udformning af invitationer, materialer til de potentielle kunder der besøger virksomheden på messen, samt opfølgning på de leads der er samlet ind efterfølgende.

Vi sætter os ind i jeres virksomhed

Vi bruger tid på at sætte os ind i jeres virksomhed og branche. 

Hvad er det for unikke styrker der gør at virksomheden har opnået den position den har i dag? Hvordan står virksomheden i forhold til konkurrenterne? Hvordan ser kunderne virksomheden?

For at få det indblik, så har vi med de fleste af vores kunder en aftale om at sidde et fast antal timer om ugen eller om måneden på virksomheden. På den måde får vi virksomheden ind under huden, og det giver i sidste ende bedre løsninger på de udfordringer I står overfor.

Virksomheden bliver bedre til markedsføring og salg

Fordi vi er på din virksomhed, og løbende snakker om hvordan vi kan få nye kunder og forbedre salget, så bliver du selv og virksomheden bedre til at lave markedsføring og salg.

Det gør at du bedre kan vurdere potentielle kunder, og hvad det er du skal lægge vægt på i salgsmøderne. Og det gælder både, når du forbereder det første møde med potentielle kunder, og så når du sidder i møder med eksisterende kunder.

Du lære at tage hurtigt stilling til hvad der er for parametre der er vigtigst for kunden, og hvordan du bruger dem til at lande nye ordre.

Vi har mange års erfaring

Vi har arbejdet i mange år med markedsføring, produktstyring og salg.

For både små og store virksomheder.

Det giver en god ballast for de løsninger vi foreslår. Så der er sammenhæng hele vejen rundt i virksomheden.

Ingen binding

Det bedste samarbejde opstår der, hvor begge parter har udbytte af det.

Vi laver derfor ikke kontrakter med lange bindingsperioder. Og smarbejdet kan derfor opsiges med dags varsel.

Lyder det interessant?

Hvis I har brug for rådgivning og hjælp til markedsføring af jeres virksomhed, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, og høre mere om hvad vi kan gøre for jer